ΕΚΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  1° ΕΠΑΛ Χαλκίδας         Φεβρουάριος 2024|Τεύχος 6


    ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ LINK 

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες Δώρων για την Εκδήλωση της Αγάπης

Θεοδώρα Μουστάκα, Β ΕΠΑΛ

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια υπέροχη ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας προς τους αγαπημένους μας. Είτε είστε σε μια σχέση εδώ και καιρό είτε ξεκινάτε κάτι νέο, τα δώρα αποτελούν έναν τρόπο να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας. Αναζητήσαμε τρεις εξαιρετικές ιδέες δώρων για τον Αγιο Βαλεντίνο που θα κάνουν την ημέρα ακόμη πιο αξέχαστη.

1. **Λουλούδια:**
Ένα κλασικό και πάντα εκπληκτικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα μπουκέτο λουλουδιών. Επιλέξτε λουλούδια που αγαπά ο αγαπημένος σας ή επιλέξτε κόκκινα τριαντάφυλλα για να συμβολίσετε το πάθος και την αγάπη. Συνοδέψτε το με ένα γλυκό μήνυμα που θα αναδείξει τα συναισθήματά σας.

2. **Σοκολάτες:**
Η σοκολάτα είναι γνωστή για την ικανότητά της να φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα. Επιλέξτε ένα κομψό κουτί σοκολάτας με διάφορες γεύσεις και σχήματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προσωπική νότα, όπως "Γλυκιά αγάπη για τη γλυκιά μου αγάπη."

3. **Κάτι Συμβολικό:**
Ένα δώρο με συμβολική αξία μπορεί να είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον και προσωπικό. Σκεφτείτε για παράδειγμα ένα κολιέ με ένα κρεμαστό καρδιά, συμβολίζοντας τη συνέχεια της αγάπης σας. Ένα προσωπικοποιημένο βραχιόλι με τις αρχικές σας ή ένα αστέρι που φωτίζει τον δρόμο της ζωής σας μαζί, είναι επίσης υπέροχες επιλογές.

Όποιο και αν επιλέξετε, η σημασία είναι να αντανακλά την αγάπη και την προσοχή που βάζετε στη σχέση σας. Με μια προσεκτική επιλογή, το δώρο θα γίνει ένα ανεκτίμητο σύμβολο της αγάπης που μοιράζεστε.


 "H τέχνη του να έχεις πάντα δίκαιο : ένα καταπληκτικό βιβλίο για τους αρχηγούς"

Της Τσιακρίγκινα Αλεξάνδρας, Β' ΕΠΑΛ

Συχνα στις μέρες μας ,συναντάμε πολλους  τσακωμους όσο  στο διαδύκτιο τοσο και στην πραγματική ζωή. Ωστόσο και οι δύο πλευρες ξεχωριστά , προσπαθούν να αποδείξουν το δίκαιο τους. Το βιβλίο του Αρθουρ Σοπενχάουερ, που εκδόθηκε το 1881 μετά τον θάνατο του συγγραφέα, είναι κατάλληλο για να μάθετε πως να έχετε δικαιο παντου και παντα. Ο συγγραφέας δίνει συμβουλες και τιπς για  πλήρης επιτυχια σε διαφωνίες που πραγματικα μπορούν να σας αλλάξουν του τρόπο σκέψης. Εξηγεί την τέχνη του δικαίου και ανοίγει νέους ορίζοντες στην ψυχολογία του αναγνωστη. Μας βοηθάει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να επικεντρώνει την αντισυγκρουση της θέσης του αντιπάλου. Το βιβλίο αυτό, παραμένει να υπάρχει στα ράφια των βιβλιοπωλείων και μαγαζιών και συνεχιζεi να είναι περιζήτητό. Κατά την γνώμη μου, είναι ένα καταπληκτικό βιβλιο το οποίο  το συνιστώ για όλες τις ηλικίες , καθώς περιέχει κομμάτι ψυχολογικής βοήθειας και ενδυνάμωσης  του χαρακτήρα και της αυτογνωσίας για τα προβλήματα που συναντάμε στην καθημερινότητα μας.


1ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-2ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 79-46

Της Τσιακρίγκινα Αλεξάνδρας, Β' ΕΠΑΛ

Σημερα 31/1/24 πραγματοποιηθηκε αγωνας μπασκετ αναμεσα στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ . με την διαφορα 30 ποντους το 1ο επαλ απεδειξε την σκληρη δουλεια που εχει κανει μεχρι στιγμης . ο επισημος αγωνας των δυο σχολειων ειναι μοναχα η αρχη και εχει αρκετο χρονο να αποδειξει και να επιβεβαιωσει το υψηλο επιπεδο η ομαδα . πολλα συγχαρητηρια στην ομαδα!
Παρακατω ακλουθουν οι λεπτομερειες και οι φωτογραφιες απο τον αγωνα:
Διαιτητές: Κλέπκος-Τσαούσης.

Γραμματεία: Γκλιάτης-Μασλατζίδης Κ.-Τριανταφύλλου.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ: 18-11, 39-30, 57-38, 79-46.

1ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Λουλακάς): Τρίκας, Τζαμουράνης 2, Δεμερτζής 14 (4), Χατζηστάμου 30 (3), Καλαμιώτης 6, Τσαρούχας 2, Οσάγι 17, Τόγκος 8 (1), Ρούσου, Ξύδης.

2ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δεμερτζής): Μπαραμπούτης 2, Γκριτζιάς 16, Ηλιάδης 11 (1), Μανέτας, Κουτσούκος 6 (1), Δεμερτζής 11 (1).


1ο ΕΠΑΛ - ΓΕΛ Βασιλικού: μια ανάσα από την νίκη

Της Τσιακρίγκινα Αλεξάνδρας, Β' ΕΠΑΛ

Στον συναρπαστικό αγώνα βόλεϊ αντρών, η ομάδα μας πάλεψε με αμείωτο πάθος, αλλά δυστυχώς υπέστημε ήττα με σκορ 2-1. Ο αγώνας ήταν γεμάτος εντυπωσιακές κινήσεις και ανταλλαγές, με τις δυο ομάδες να παρέχουν θέαμα και αγωνία στο κοινό. Παρ' όλα αυτά, η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα, αφήνοντας τη δική μας ομάδα με την πρόκληση να επανέλθει ακόμη πιο δυνατή στα επόμενα παιχνίδια.Παρά την ήττα, στέλνουμε πολλά συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για τον εκπληκτικό αγώνα που προσέφεραν. Και οι δύο πλευρές αξίζουν τον σεβασμό μας για την αφοσίωση και την τακτική που επέδειξαν. Οι φίλαθλοι, παρότι διαίρεσαν την πίστη τους σε δύο ομάδες, έδειξαν την απόλυτη αγάπη τους στις κερκίδες. Με ένθερμα χειροκροτήματα και ενθουσιώδεις ώρες, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη. Είναι αυτές οι στιγμές που αποδεικνύουν πόσο ισχυρό είναι το αίσθημα κοινότητας που φέρνει μαζί το άθλημα.


Ηλιάνα Γιαμά Α ΕΠΑΛ





Ευχαριστούμε θερμά τους αναγνώστες μας για την πιστοποίηση και τη στήριξή τους στην εφημερίδα μας❤ 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις